Top 3 Snelste Whatsapp Tools Anno 2019

Whatsapp Hackers zijn tegenwoordig heel populair.  Alleen het feit is dat ze er momenteel niet zijn.  Er zijn echter wel een hoop websites die claimen dat ze Whatsapp Hackers kunnen leveren. Maar in feite is dat dus niet zo.

Als fervente, en misschien ook wel lichtelijk verslaafde Whatsapp Hack specialist ben ik even op onderzoek uitgegaan in de wat ik noem “Whatsapp Hackers” en daar ontdekte ik dus dat er een hoop websites zijn die aangeven dat ze je Whatsapp hack tools kunnen aansmeren… Even testen dus!!

Whatsapp Cheats,  hoewel het tegen de moraliteit van het leven ingaat,  kan er wat mij betreft gewoon in.  Een klein beetje valsspelen om mensen te betrappen.  Daarvoor zijn hack tools benodigd.

Wat bieden Whatsapp hack sites aan?

Je zult je afvragen wat zulke Whatsapp Hack websites je dan zoal aanbieden.  Nou een hoop, vergis je daar niet in.  Behalve een werkende Whatsapp hack programma.  Want ja, dat is ook te mooi om te waar te zijn helaas.   En misschien moet je er wel intrappen voordat je dat gaat geloven.  Whatsapp Hack tools bestaan momenteel niet.

Naar verluidt is dat omdat hackers die capabel zijn om zo’n bug in Whatsapp te vinden die geexploiteerd kan worden in een wijze dat je een bepaald voordeel behaalt,  dat kan alleen door hackers met ervaring.  En die besteden hun tijd liever aan grotere uitdagingen, waar voor hen een grotere return on investment op zit.  Zo houden zij zich bijvoorbeeld bezig met jailbreaken,  of met  Microsoft of met virussen of met SSL en banken..

Maar niet met een app dat door een paar miljoen mensen gespeeld wordt en waar een handjevol mensen op zoek is naar een Whatsapp hack. Dus helaas, de Whatsapp hack tools  is er niet

Maar wat is er wel…

Een hoop Whatsapp hack websites en dat is best tegenstrijdig, vind je niet?  Daarom heb ik dan eens uitgezocht wat ze je dan aanbieden.

He.  Er moet toch wat achter zitten, denk je dan.

#1:   Watshacken.nl

Whatsapp hacken biedt zoals de naam al doet vermoeden een Whatsapp hacker aan, zou je denken? Maar nee.  Dat is het dus niet.

De website trekt bezoekers aan met een nogal aantrekkelijke naam, maar eenmaal op de website legt de auteur uit dat er heleaas geen Whatsapp  Hacks in de omloop zijn momenteel. Zodra er een is, zal hij deze natuurlijk met iedereen delen.

Maar voorlopig kun je binnenkort zijn e-boek “Whatsapp Hack Strategieen, Tips en Trucs”  als een soort whatsapp hack zien.   Het concept, het idee erachter is inderdaad wel te vergelijken met een hack, maar vooralsnog is het dus even wachten totdat deze gerealiseerd gaat worden.

#2:  Hoekanikwhatsapphacken.blogspot.com

Eenmaal op deze website aangekomen, zit je ook in de veronderstelling dat je leert hoe je whatsapp kunt hacken. Maar niets is minder waar.  Je ontvangt hier ook geen hack.    De website is geschreven, zo lijkt het,  voor de zoekmachines, want hoewel er reclame wordt gemaakt voor een zogenaamde Whatsapp hack,  kun je er GEEN downloaden.

De downloadknop werkt niet.

#3:  Verschillende  Hack websites in het Engels

Je hebt daarnaast een handjevol Engelstalige websites in de Nederlandse zoekresultaten, zoals Live Cheats,  Social Cheats en een hoop andere Cheats websites die voor meerdere apps een zogenaamde hack of cheat claimen te hebben.   Daarvoor dien je echter wel een enquete in te vullen, die je dan zo rond de 12 euro per week gaat kosten als je je mobiele nummer invult.  Doe maar niet, dacht ik.  Ben echter wel hartstikke benieuwd wat zij dan aanbieden.

Misschien toch echt een Whatsapp hack? Of denk je niet..  We zullen het nooit weten, helaas!

Of jawel, maar ik probeer het niet.  Het lijkt me veel te mooi om waar te zijn!